

Next Billion Conference Agenda

Empowering African Language Professionals to Market, Sell, and Thrive

Date: From Monday 9th to Thursday 12th December **Location:** Online (Zoom Platform) https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEucOCurz4sE9U1qKEiuD0g88pdV9IYHidf

Day 1: Wednesday, 11 December 2024

Start Time	Session	Facilitator	Duration
9:40am	 Opening Remarks Welcome Address by the Host Overview of the Next Billion Conference Goals 	Moderator	20 minutes
10:00am 11:00am	Presentation: Building a Thriving Business in Africa Training Session: Strategic Role of Executive Leadership in	Leonel Ngankeu (BLM - IT, Logistic & Procurement Manager, Sahara Natural Resources) Charles Vandyck, Head of Capacity	1 hour 1 hour 30 minutes
	Corporate Growth	Development at WACSI	
12:30pm	Break		
1:00pm	Training Session: The Power of Visual Storytelling	Fiifi Boateng (Comms. and Marketing, WACSI)	1 hour
2:00pm	Presentation: Understanding	Nicholas Clerk (Renew	1 hour 30
	Investors & Potential for	Capital)	minutes
	Language Service Companies		
3:30pm	Closing remarks		

Theme: Mastering Marketing Basics for Language Professionals

Day 2: Thursday, 12 December 2024

Theme: Closing Sales and Building Sustainable Business Models

9:40am	Welcome Back and Opening Remarks	Moderator	20 minutes
10:00am	Training Session: Organisational branding and professional storytelling	Chamrid Kapadonou	1 hour 30 minutes
11:30am	Training Session : How to develop a learning culture	Nancy Kankam Kusi Knowledge Management Officer, WACSI	1 hour 30 minutes
1:00pm	Break		30 minutes



1:30pm	Fireside Chat: <i>Representing</i> <i>God in the Workplace</i>	Martina Ackah	1 hour 30 minutes
3:00pm	Presentation: Using LinkedIn for Sales	Javier Diaz (Head of Community and Sales)	1 hour
4:00pm	 Conference Closing Remarks Highlights of the Conference Action Steps for Participants 	Managing Director of Kabod	20 minutes